Certificats integrats als Cicles

 
        

      

 

En el currículum dels nostres Cicles integrem una sèrie de Certificacions Oficials de diferents empreses relacionades amb la informàtica. D'aquesta manera, en acabar els seus estudis, els nostres alumnes, a més del títol del Departament d'Ensenyamentobtenen les acreditacions corresponents en funció del Cicle que han cursat

 

CERTIFICATS INTEGRATS ALS NOSTRES CICLES

CICLES FORMATIUS GRAU MITJÀ:

  • Sistemes Microinformàtics i Xarxes: IT Essentials, LPI Essentials i MOS
     

CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR:

  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes (Ciberseguretat): CCNA i LPI
  • Administració de Sistemes Informàtics en Xarxes (Ciberseguretat) - Desenvolupament d'Aplicacions Web:Win Server

 

IT Essentials

Fonaments de la Tecnologia de la Informació I (IT Essentials I: PC Hardware and Software) es un curs integrat, actualitzat i realitzat en la plataforma del programa Cisco Networking Academy (CNA).

Els alumnes aprenen a conèixer els diversos components de hardware, ensamblar equips, instal·lar sistemes operatius i aplicacions de diagnòstic mitjançant pràctiques de laboratori informàtic. També s’introdueixen conceptes bàsics de xarxes, seguretat i tasques de suport informàtic. 

 

 

CCNA

Cisco Certified Network Associate (CCNA), certificat estàndard del sector i primer pas en la escala de certificacions de Cisco.

Certificació professional que indica que es disposen de coneixements sòlids sobre les xarxes LAN, MAN i WAN. Els tècnics CCNA poden instal·lar, configurar i realitzar la operativa de xarxes (LAN), xarxes de area extensa (WAN) i serveis d’accés de xarxes de un tamany aproximat de 100 ordinadors.

 

 

Cisco Networking Academy

Cisco Networking Academy (CNA) es un programa educatiu dissenyat per contribuir a preparar als futurs Tècnics y Experts de las Xarxes i Internet.
Es tracta d'un programa desenvolupat conjuntament per experts en educació i networking (xarxes) que prepara als alumnes per a les demandes i les oportunitats de la nova economia global.

 

 

LPI Essentials

La certificació Linux Essentials té l'objectiu de mesurar els coneixements bàsics i fonamentals de Linux i Software Lliure (Open Source) per a demostrar les seves habilitats. Aporta un gran valor afegit al seu currículum.

 


 

LPI

L'objectiu de les certificacions LPIC es acreditar la capacitació dels professionals de les TI en l’ús del Sistema Operatiu Linux i de les seves eines.

 

 

LPI – ATP (Linux Professional Institute Approved Training Partner)

"Linux Professional Institute" és una organització internacional, sense ànim de lucre, que es dedica a la acreditació de professionals de la administració de sistemes operatius Linux. LPI té com a missió promoure i certificar capacitats essencials en Linux i codi obert a través d'exàmens independents de qualsevol distribució i/o fabricant.

 

 

MOS (Microsoft Office Specialist) en WORD i EXCEL

Integrat en el seu currículum amb l’aportació de valor afegit que suposa. Es treballen els següents aspectes:

WORD

· Crear i personalitzar documents
· Donar format al contingut
· Treball amb contingut visual
· Organitzar continguts
· Revisar documents
· Compartir i assegurar documents
   EXCEL

· Introducció i manipulació de dades
· Donar format a les dades i al contingut
· Creació i modificació de fórmules
· Presentació visual de les dades
· Compartir i assegurar dades i documents

 

 

Acreditació de formació en Microsoft Windows Server

Formació en Microsoft Windows Server  impartida en el marc del programa Microsoft IT Academy

 

Microsoft IT Academy Program

El programa Microsoft IT Academy es un projecte educatiu de Microsoft dissenyat per a que els centres educatius puguin oferir un programa de formació oficial en las tecnologies de Microsoft amb la màxima qualitat y nivell, a fi que els estudiantes puguin desenvolupar plenament el seu potencial acadèmic i professional.

 

 

 

Oracle Academy

Estem adscrits a Oracle Academy amb el seu programa educatiu. Oferim varietat de recursos educatius de programació i base de dades on els alumnes estaran actualitzats amb les últimes tecnologies.

 

 

Red Hat Academy

Som part de la xarxa de partners acadèmics amb reconeixement líder de Linux en el sector de TI. Oferim als nostres alumnes un pla d’estudi sobre noves tecnologies de desenvolupament, Linux i el núvol. Amb possibilitats d’obtenir certificacions reconegudes laboralment.