Premis

1980 
Premi  Baldiri  Reixach  pel  “Treball  de Llenguatge”, en el Primer Grau de Formació Professional en Català.
   
1984
Premi Baldiri  Reixach a l’Escola  per  la seva  tasca  pedagògica.
   
1984
Premi CIRIT al  Projecte anomenat “Banc didàctic de fotoelasticitat”. Realitzat per 16 alumnes de Batxillerat  Tecnològic.
   
1988
Accèssit  Cambra de Comerç de Sabadell a treballs realitzats per alumnes de Mòduls Professionals (els actuals Cicles Formatius de Grau Superior).
   
1989
Premi Baldiri Reixach al treball “Els transports públics a Sabadell”, realitzat per alumnes d’ ESO; del Centre.
   
1990
Accèssit  Cambra de Comerç de Sabadell a treballs realitzats per alumnes de Mòduls Professionals (els actuals Cicles Formatius de Grau Superior).
   
1991
Accèssit Cambra de Comerç de Sabadell a treballs realitzats per alumnes de Mòduls Professionals (els actuals Cicles Formatius de Grau Superior).
   
1993
Premi CIRIT al Projecte “ Cisalla elèctrica “, realitzat per alumnes de Batxillerat Tecnològic.
   
1994
2on Premi Cambra de Comerç a un treball realitzat per alumnes de MP3 d’Informàtica de Gestió del Centre (Cicle Formatiu de Grau Superior).
   
 
1996
Premi CIRIT al Projecte “Cambra de Fusta”, realitzat pels alumnes Joel Casellas, Montserrat Ortega, de Batxillerat Tecnològic i Científic.
   
1997
Premi de Literatura Juvenil Josep Pla a l’alumne Huc Castells, de Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials.
   
1997
Premi  CIRIT al Projecte Pont-Grua controlat per ordinador .Va ésser realitzat per Ferran Albà, Raül Salas i Joan Vallribera, alumnes de Batxillerat Tecnològic.
   
1998
Diploma III Experiència Fotogràfica de Monuments. Jornades Europees del Patrimoni.
   
1999
1er  Premi  Àlex Ferrer i Isbert convocat per la Fundació Miró de Barcelona. El projecte “Untitled” va ésser realitzat per Míriam Ibars i Laura Vicedo , alumnes de Batxillerat  Artístic.
 
1999
Premi CIRIT al Projecte  “Realització d’un Còmic” . Realitzat pels alumnes Manoli Caseny  i Francesc Jardiel , del Batxillerat Artístic.
   
2001
Diploma VI Experiència Fotogràfica de Monuments. Jornades Europees del Patrimoni.
   
2002
1r premi Montserrat Miró i Marimon als Treballs de Recerca d'alumnes de secundària. Realitzat per Laura Carrizosa Serra, Cristina Cascales Rodríguez i Alícia Subirés Orenes, alumnes de 2on de Batxillerat modalitat Ciències de la Naturalesa i la Salut.
   
2002
Diploma VII Experiència Fotogràfica dels Monuments. Jornades Europees del Patrimoni.
   
2002
Premi CIRIT al Projecte  “NetCyber”. Realitzat per  Sergio Ortega Miranda i Carlos Hernández Cortés, alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament  d’Aplicacions Informàtiques.
   
2003
Finalista dels premis Montserrat Miró i Marimon d’un Treball de Recerca de les alumnes Neus García i Sandra Doménech de 2n Batxillerat Humanitats i Ciències socials.
   
2003
Diploma VIII Experiència Fotogràfica de Monuments. Jornades Europees del Patrimoni.
   
2003
Premi CIRIT a dos projectes : RTP Acces de Jesús Sánchez Llena, Francisco Morrillo Aguirre i Rubén Hernández Diéguez i Visual construct de Víctor Molins Vizcaino i David Fructuoso Martín del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques.
   

2006

Primer premi del concurs de narració convocat pel programa d'Igualtat Dona-Home de l'Ajuntament de Sabadell a Dani Moya Clivillé alumne de 1r de batxillerat socioeconòmic
 
   
2007 Finalista del Premi Montserrat Miró Marimon als Treballs de Recerca d’alumnes de batxillerat Montserrat Font de 2n batxillerat científic per SINDROME DE DOWN A SABADELL: Una oportunitat per la diferència.
   
2007
El Premi Francesc Noy, que cada any atorga la Facultat d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat pel treball de recerca de Sara Alvarez i Nereida Serrano de 2n batxillerat lingüístic EL DESPERTAR DE LES DONES.
 
   
2007 2n Premi del concurs de l’Escola Universitària Caixa Terrassa de treballs de síntesi pels alumnes de CFGS per DERMA de l’alumne Ricard Forniols Agustí de 2n CFGS Desenvolupament d’ Aplicacions Informàtiques.
   
2007 Finalista del Premi Montserrat Miró Marimon als Treballs de Recerca d’alumnes de batxillerat Montserrat Font de 2n batxillerat científic per SINDROME DE DOWN A SABADELL: UNA OPORTUNITAT PER LA DIFERÈNCIA.
  down
   
2007 Durant la 4ª Trobada de la comunitat educativa de Sabadell que organitza l'Ajuntament de la ciutat, s'ha fet una especial menció i reconeixement al Centre Jaume Viladoms, entre altres centres, per la tasca pedagògica d'aquests 50 anys com a escola.
 
acte
   
2008 Finalista del Premi Montserrat Miró Marimon als Treballs de Recerca de Batxillerat l'alumna Anna Villa Triguero de 2n batxillerat d'humanitats i ciències socials per LA FELICITAT: L'ANHEL MÉS GENUÍ DE LA HUMANITAT.
  felicitat
   
2008 Premi Joan Palau Vera (V edició) als treballs de recerca de batxillerat per Mireia López Rey i Adriana Petit Polo de 2n batxillerat d'humanitats i ciències socials per XINA, UNA ECONOMIA EMERGENT.
  vera1 vera2
   
2009 El crèdit de síntesi “Your Change” del CFGM de Gestió Administrativa va guanyar el segon premi atorgat als crèdits de síntesi de grau mig de Quarta Edició del Concurs de la Nit dels Nous Professionals lliurat per la patronal CECOT de Terrassa. El grup de treball estava format per Enric Barba, Jonathan Garcia, Laura Garcia i Silvia Montserrat. També va ser finalista un altre grup de Gestió Administrativa pel crèdit de síntesi “El Castellet” format per Natalia Ortiz, Nieves Pérez-Hita, Sergi Garcia i Mariona Bohigas.
 

 

   
 2009 PIMEC i el centre Jaume Viladoms van signar un conveni de col·laboració per tal d’acostar la formació professional al món de l’empresa, analitzant la situació actual i les necessitats formatives de la comarca amb l’objectiu de proposar accions conjuntes en el Vallès Occidental. Es van concretar varies propostes de treball y acords de col·laboració per tal que els joves vegin en la formació professional la via per a la inserció professional de qualitat.
 
   
2009 El passat 1 de desembre va tenir lloc la XXXVª edició del PREMI DAVID, en el que es va guardonar als millors estudiants de Formació Professional de les famílies metal·lúrgiques, tant de grau mitjà com de superior. Aquest acte va aplegar a més d'un centenar de persones del món empresarial, educatiu i institucional. L’alumne del nostre centre del CFGM d’Equips i Instal·lacions Electrotècniques, Matias Sánchez Batista, va guanyar el 2n premi de la categoria de Grau Mitjà
 
   
2013 El dijous 14 de març es va fer l’entrega dels guanyadors per demarcacions del VII Premi Sambori d’Òmnium Cultural. Aquest és un premi escolar de narrativa en català que hi poden participar tots els centres educatius del Principat, la Franja i la Catalunya del Nord. L’alumne del nostre centre de primer Batxillerat de Ciències, David Ferret Arredondo, va guanyar el 1r premi de la categoria de Batxillerat i cicles formatius de la demarcació del Vallès. Tots els treballs guanyadors de les demarcacions passaran a la fase Sambori Òmnium Catalunya.
 
   
2013 En Pere Martí Farré, alumne del 2n curs del Batxillerat d’Arts va ser el guanyador de la categoria E (ensenyaments postobligatoris) del II Concurs Escolar del Saló del Còmic "Salvem les espècies en perill d'extinció". El passat diumenge 14 d’abril es va fer l’acte de lliurament de premis dins la 31è Saló Internacional del Còmic i on la seva obra va estar-hi exposada.
   
2013 En els premis de la Nit dels Nous Professionals, en la seva 8ª edició, organitzats per l'Ajuntament de Terrassa i pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica (COPEVO), amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la patronal catalana CECOT va quedar finalista el projecte "CAKES&Co" elaborat pels alumnes: Carles Rivas, Carles Montoro, Jordi Igualada i Jordi Cantacorps del CFGS d'Administració i Finances a la categoria de la Cultura Emprenedora. Els premis tenen per objectiu motivar i distingir, d'una manera pública i notòria, els projectes de l'alumnat dels Cicles Formatius de qualsevol família professional i Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI).
 
   
2013 Dos alumnes de 2n Batxillerat de Tecnologia han estat finalistes dels XII Premis Montserrat Miró de Treballs de Recerca. Enrique Morral i Victor Peña van presentar el treball “Tren de Levitació electromagnètica”
 
   
2013 L’alumne Gisela Barroso de 1r de batxillerat tecnològic ha guanyat el primer premi en la categoria B en poesia catalana premi de poesia en el VI Concurs de la Fundació Jesús Serra. En l'edició 2013 del Concurs  de poesia de la Fundació Jesús Serra s'han presentat més de 1.200 poemes procedents d'Espanya i més de 30 països, entre els que es troben Veneçuela, Mèxic, Colòmbia, Cuba, Xile, Uruguay o Israel.
   
   
2014

L’alumna Clàudia Fluxà, de 2n Batxillerat de Ciències Socials, ha aconseguit el tercer lloc en la fase local del VI certamen de l’Olimpíada d’Economia que s’ha celebrat enguany a la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB. L’Olimpíada d’Economia és un concurs de caràcter acadèmic que pretén fomentar el coneixement en les àrees d’economia i economia d’empresa. Gràcies a la qualificació obtinguda per les nostres alumnes en les proves, el nostre centre ha estat classificat entre els deu millors dels 48 participants.

2014 Com cada curs, la Fundació Tr@ms celebra el concurs Tr@mscriure en el qual hi participen els alumnes de les escoles que formen part d'aquesta Fundació. Les nostres alumnes Alicia Abadía, de 1r de Batxillerat Humanístic, ha sigut guanyadora del 1r Premi ex aequo de la categoria Mercè Rodoreda amb la seva obra "El color prohibit", i Irene Frías, de 1r d'ESO, a qui s’ha atorgat un segon accèssit en la categoria Miquel Martí i Pol per l'obra "The Green
         

 

  
2015 Les alumnes de Batxillerat d'Humanitats Paula Blanco i Alícia Abadía han estat guardonades amb el primer i segon premi respectivament del Certamen Literari de llengües en origen convocat pels Amics de la UNESCO. Aquest concurs va dirigit als estudiants de primària, secundària i batxillerat de tot Catalunya i aquest any ha comptat amb una participació d' uns sis cents alumnes entre escoles públiques i concertades. Aquest certamen vol fomentar entre els alumnes el respecte per la diversitat cultural i lingüística a través de la creació literària
 
2015 Els alumnes de cicles formatius han participat enguany en la primera edició del concurs d’Emprenedoria de la Fundació Tr@ms JET Joves Emprenedors Tr@ms. El concurs ha consistit en l’ elaboració d’un pla d’empresa juntament amb la creació d’un vídeo promocional de la seva idea de negoci.
Els alumnes que van participar en aquest concurs van ser L’Adrià Puig Molero, el Rubén Rodríguez Esteban i l’Alejandro Sánchez Franco de primer de CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Web amb el seu projecte Applicate, i els alumnes Oscar Guirado Antón, Santi Lorenzo Palazón, Sergi Luna Sentis i Jaume Marín Rodríguez de primer de CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Aquests últims han guanyat el primer premi al Millor Vídeo Promocional de projecte de la categoria de cicles formatius de grau mitjà.
 
2015 En el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya de Terrassa va tenir lloc el lliurament de premis de la Nit dels Nous professionals, en el qual participàvem amb dos projectes del CFGS d’Administració i Finances.
Primer premi de la categoria de projectes de Grau Superior pel treball Cacao Jeom. A part del premi econòmic els alumnes tindran la possibilitat de participar en altres projectes organitzats per la mateixa entitat. Els seus components: Marc Casanovas González, Jessica Díaz Vílchez, Juan del Arco Pérez, Oriol Estradera Díaz i Javier Escamilla Cano!!!
 

2015

L’alumna de 2n Batxillerat Mireia García va obtenir un Accèssit en la Categoria C en el XXXV Concurs Literari Joan Oliver

   

2015

En el XII Concurs de Fotografia Digital que convoca anualment la Fundació Tr@ms hem tingut tres premiats. En la categoria alumnes el Primer premi per la Laura Rubio Vidigal de 1r Batxillerat Ciències i el 1r Accèssit per la Judit Arenas Soler de 2n Batxillerat Arts i en la categoria de professors el 2n Accèssit pel Xavier Martín.

 

     

2015

L’alumna Judith Sabata de 1r Ciències de la Salut ha obtingut el 1r Premi Bioimatge categoria Batxillerat i Cicles Formatius en el V Concurs de Fotografia Biològica del Col•legi de Biòlegs de Catalunya, Bioimatge 2015 

 
 

2016

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d'ensenyaments professionals d'arreu del territori català competeixen en 29 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant.

Aquest curs l’escola ha quedat segona en les dues competicions a les quals s’ha presentat: Disseny de pàgines web representats per l’Àlex Alaminos Reyne i Cures d’auxiliar d’infermeria representats per la Paula Torres Soteras, Carlota Fernández Gómez, Enric Parera Contreras i Mireia Valdivieso Jara.

 

 

 

 

2016

Òmnium Cultural celebra el concurs de Punts de Llibre adreçat a estudiants d'escoles d'art i de disseny, de batxillerat de la modalitat artística i de cicles formatius d’art, de la nostra ciutat i comarca. La Laia Duran Balada, de primer de batxillerat d’arts ha obtingut el segon premi amb una proposta relacionada amb la Diada.

 

2016

 

L’alumna de Batxillerat Judit Cañizares, ha estat guardonada amb el Primer Premi del XII Certamen literari de la Unesco d’aquest any. Els amics de la Unesco de Barcelona convoquen, cada any el Certamen Literari de Llengües en Origen enfocat cap a una vessant de sensibilització social. La Judit va presentar un treball escrit en castellà que portava per títol: “Momentos de reflexión”

 

2016

 

 

Les alumnes Ana Armendáriz i Lídia Martín de 2n Batxillerat Ciències Socials amb el Treball de Recerca “La influència social”van quedar finalistes a la XV edició del Premi Montserrat Miró que organitza la Fundació Bosch i Cardellach juntament amb l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya.

També han estat premiades per aquest mateix treball en els Premis Recerca Jove organitzat per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca.


 

 

   

2016

Segona edició del concurs d’Emprenedoria de la Fundació Tr@ms JET Joves Emprenedors Tr@ms.

Primer premi per la proposta audiovisual en categoria de Cicles Formatius de Grau Superior pel projecte Centre caní i felí Sant Quirze del Vallès creat pels alumnes d’Administració i Finances Irene Camacho, Carlos Gómez, Adrián Jiménez i Elena Molina

Accèssit al millor pla d’empresa en categoria de CFGS pel projecte BUBLEGLAM creat per les alumnes d’Administració i Finances Sònia Barragán, Jennifer Mur i Belén Mates.

Accèssit a millor idea de negoci en categoria de Cicles Formatius de Grau Superior pel projecte Educafest creat per les alumnes d’Educació Infantil Jéssica Cuenca, Michelle Enöckl i Anna Linares.

Accèssit al millor pla d’empresa en categoria de Cicles Formatius de Grau Mig al projecte Taste the World creat pels alumnes de Gestió Administrativa Diego Moreno, Abel Nicolás i Noemí Galera

   

2017


Judith Sabata , alumna de ciències de la salut de 2n de batx. de la nostra escola, ha obtingut el Segon Accèssit de la XIII edició del Concurs de Fotografia Digital 2016, en la categoria d’Alumnes.

 

   

2017

L’Anna Armendàriz i la Lídia Martín, alumnes del Jaume Viladoms els anys 2014-2016, amb el seu treball “La influència social: per què la nostra personalitat desapareix dins d’un grup” han guanyat un Premi Recerca Jove a la convocatòria 2016. Un estudi que pretenia esbrinar les raons que porten a l’individu a modificar els seus pensaments , sentiments , comportaments i accions davant d’un col·lectiu. 

 

   

2017

L’Eloy García Ramos, alumne de 2n de Batxillerat de Gestió, ha rebut el segon premi de poesia del 37è Concurs Literari Joan Oliver, Pere Quart.

El concurs té com a objectiu incentivar la creació i l’expressió literàries i fomentar l’ús de l’expressió escrita en català.

 Així, a la categoria de poesia, l’Eloy ha estat reconegut a l’acte de lliurament de premis celebrat aquest dijous al Casal Pere Quart pel seu escrit Primavera tots els dies de la seva respiració.

   

2017

 La Paula López de 4t d'ESO, ha obtingut el 1r Premi ex aequo de la categoria Joan Maragall (3r i 4t d'ESO) per la seva obra "El temps escrit".

 

 

 

2017

Els alumnes de 2n de Batxillerat de Ciències i Tecnologia Aitor Carrasco, Juan Francisco Hervás i Pau Martí han quedat finalistes en la XVI Edició dels Premis Montserrat Miró i Marimón de Treballs de Recerca.

   

2018

En la V Mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat de les escoles Tr@ms, les nostres alumnes de segon de Batxillerat d’Arts, Carla Carceller i Irene Quiñonero van tancar el bloc d’exposicions amb el treball “La Naranja de Kubrick”. A més, tant elles com l’alumne de Segon de Batxillerat de Gestió, Genís Cervantes, van formar part dels treballs seleccionats per a ser exposats com a pòsters al hall de el Teatre-Auditori de Sant Cugat 

   

2018

L’alumna Laia Sambola de 2n Ciències de la Salut, va obtenir a la fase general de les PAU una nota superior a nou punts i, per tant, va ser mereixedora de la Distinció de les Proves d’Accés a la Universitat que concedeix cada any la Coordinadora de les PAU.

   
2018 

Joan Roldan, professor de la nostra escola, ha obtingut el Primer Accèssit de la XIV edició del Concurs de Fotografia Digital 2018, en la categoria Personal d'escola.

   
2018 

PREMIS CONCURS DIBUIX aMtu - 6È PRIMÀRIA

Dos alumnes de la classe de 6è han guanyat el 1r i 3r Premi del Concurs de dibuix per la mobilitat de Catalunya. En aquests premis participaven 800 escoles d’arreu de Catalunya i els nostres guardonats han sigut la Johana Carranza i en Martí Forch.

 

 

2018

El Centre Jaume Viladoms Estudis Professionals ha rebut el reconeixement del Departament d’Ensenyament per la seva contribució a la millora de l’educació com a centre certificat en el Sistema de Gestió de la Qualitat en la norma ISO 9001:2015

                          

 

 

2018

Les alumnes Laura Rubio, Ariadna Bonet i Naiara Linares de la promoció batxillerat 2017 van rebre el Premi Recerca Jove per fomentar l’esperit científic del jovent (PRJ) pel seu Treball de recerca “Els desencadenants de la psicosi en l’adolescència: maltractament infantil i el cànnabis. Aquests guardons els atorga el Govern, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca i l’AGAUR i volen fomentar l’esperit científic entre el jovent.

   
 2019

Les alumnes de 1r de Batxillerat Emma Abella, Núria Valera i Judith Prados han estat guardonades amb el 2n premi @ficcions a Catalunya. Un concurs que busca impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants, així com fomentar l’escriptura i la literatura en català.

   
 2019

En els premis Olimpíada Matemàtica l'alumne Marcel Augé de 1r batxillerat de tecnologia va rebre el diploma acreditatiu de guanyador al premi categoria B de la XXIV Prova Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques.